Een zorgeloos kinderfeestje bij het Feesthoekske

Wij starten alle kinderfeestjes met het aantrekken van een boerenoveral, laarsjes en een bijpassende rode zakdoek. Hierna is er ruimte om te zingen voor de jarige. We versieren samen een boerencake en de jarige heeft de mogelijkheid om zijn of haar cadeautjes uit te pakken.
Vervolgens vertrekken we voor een mooie wandeling door het weiland richting de koeienstal. Hier ontmoeten we de grote koeien en de kleine kalfjes. Ook kan jij hier al jouw vragen stellen over de boerderij. Bij terugkomst beginnen we aan de door jouw gekozen activiteit. 

Bij ieder feestje zit een plakje boerencake met slagroom, onbeperkt limonade en een zakje chips  inbegrepen. We sluiten het feestje af met een boeren/boerinnen diploma en een toepasselijk snoepzakje. Kies hieronder jouw activiteit!

* De overall, laarsjes en zakdoek lever je aan het einde van het feestje weer in voor de volgende jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes. 
* Je mag jouw rode haarband/ zakdoek mee naar huis nemen voor een meerprijs van €3,00.
* Wil je jouw feestje afsluiten met frietjes, limonade en een snack? Dat kan voor €7,50 per persoon. Geef dit dan vooraf aan bij jouw reservering. 


Boeren-zeskamp

Bij de boerenzeskamp nemen twee teams het tegen elkaar op om door middel van zes spellen de beste boer/boerin te worden. Bij elk spel zijn punten te behalen, het team dat uiteindelijk de meeste punten haalt heeft gewonnen.


Alle spellen zijn aan de boerderij gerelateerd; zo gaan we bijvoorbeeld koe-rijden, een varken voeren, zaklopen en proberen we het paard te vangen met een lasso. 
 

Het kinderfeestje wordt aangepast aan alle leeftijden en is dus voor iedereen geschikt! 

* €20,00 per persoon 

Creatief feestje

Tijdens het creatieve feestje gaan we aan de slag met schilderkwasten en een canvas doek of steen om jouw mooiste schilderij te ontwerpen. Je mag zelf kiezen wat jij op jouw schilderij/steen wil maken. De begeleiding zal uitleggen hoe je makkelijk de mooiste boerderijdieren, een stoere tractor of een koeienstal kunt schilderen.

* 25 euro per persoon

Educatieve speurtocht
 
Op spelende wijze leren over het boerderijleven doen we via een educatieve speurtocht!

Overal op de boerderij vindt je vragen die jij en je vriendjes moeten beantwoorden. Maar, misschien moeten jullie eerst een spelletje doen of een opdracht uitvoeren voordat jullie het antwoord op de vraag ontdekken!
 
De educatieve speurtocht wordt aangepast op de leeftijd van de kinderen. Op deze manier blijft de speurtocht altijd uitdagend! 

* 20,00 euro per persoon 

Een kinderfeestje voor volwassenen

 Je leeftijd maakt niet uit bij Het Feesthoekske. Je bent namelijk nooit te oud om jouw boeren-kinderfeestje te vieren!

Wil jij ook samen met jouw vriendinnenclub, familie en/of collega’s jouw kinderfeestje vieren op een unieke locatie in Oosterhout? Vraag naar de mogelijkheden! Gegarandeerd een succes en je gaat met een heerlijk snoepzakje + Boerderijbewijs diploma naar huis.